Drive, Nikah , Khatam Al-quran & Resepsi



Alhamdulillah...

Segalanya berjalan dengan lancar...

2 - 3 Mac 2013..

Aku & family...

telah menghadirkan diri ke Majlis Perkahwinan

Cik Intan & Cik Farihan ( Sepupu Mak aku )



Ini dia pengantin ye...

Sepadan kan diaorang...

hehe...

* Ini selepas nikah... Bertemakan coklat...

Selepas majlis nikah..

Aku telah memulakan sesi driving yang sangat best hari tu * Sebenar ye drive yang paling geram sekali *

Drive untuk mencari baju di sekitar pekan tapi... tak jumpa2 kedai baju berkenaan sehingga

Mood hilang....

Sangat-sangat memeningkan jalan pekan tu...

Ditambah pula dengan suasana yang agak sibuk menyebabkan aku stress drive petang itu..



Itu lah baju hasil ke stressan aku siang itu...

Majlis malam itu diteruskan dengan khatam al-quran, marhaban, cukur jambul & dendang fatimah...

Yang telah didendangkan oleh kumpulan Nirwana...



Semasa majlis khatam al-quran dijalankan...

Taraa...

Ini adalah majlis kemucak ye....

Resepi...

Flower girl pon ada...

Alhamdulillah, selesai sudah...

Semoga cik Intan & suami berbahagia hingga ke anak cucu... Amin..


Nota Hati : Alhamdulillah, setelah beberapa bulan menganggur akhirnya aku telah mendapat panggilan kerja semula pada bulan hadapan... Nantikan entry special aku yang itu ya...:D

4 comments:

Adilah Asari said...

stress2 pun cantik jugak baju yang awk dapat tu :)

Meyra John said...

Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

Thanks dear!!

Isabel Diaz said...

Wah, coklat. My favourite colour.. =]

Mimie Najib said...

selamat pengantin baru.. =)