Nukilan


“Semalam awak datang ke dalam hidup saya. Saya cuba berikan cinta semampu yang saya tahu. Awak ajar saya, apa tu kasih sayang, awak ingatkan saya apa itu rindu. Tapi tiba-tiba awak hilangkan diri. Tanpa beritahu apa salah saya yang sebenarnya..
Hari ini, saya cuba jadi kuat. Cuba menjadi tekad seperti mana diri saya sebelum awak muncul dalam hidup saya. Andai kata, di luh mahfuz mmg sudah tertulis nama awak sebagai takdir hidup saya, saya terima dengan hati terbuka. Sebab saya masih sayangkan awak.

Tapi jika ada yang lain tertulis “dia” adalah jodoh saya yang sebenarnya, saya minta 1 sahaja. Doakan saya mampu lupakan awak. Sebab saya mahu mencintai pasangan dunia dan akhirat saya setulus hati. Kerana dialah ” pelengkap buat kaki saya melangkah ke syurga “”

Nota Hati : Insyaallah, review blog akan saya update dalam masa 2-3 hari lagi.. Maaf lambat... Agak sibuk dengan majlis minggu lepas..... Alhamdulillah, selesai sudah majlis perkahwinan makcik saudara saya... Nantikan entry tentang majlis itu ya...:) 

3 comments:

Adilah Asari said...

indahnya kan cinta yang suci itu :)

Anis Zainudin said...

anis sedih la bce entri akak niey..sbb sme mcm anis tgh tempuhi skang :(

Farah Waheda Wahid said...

apa yang ditemukan kepada kita, apa yang diberikan pada kita...itulah yang terbaik...