Welcome Back



Hampir sebulan...

Aku menyepikan diri...

After segmen tamat hari tu..

Bukan apa...

Kesibukan menyebabkan aku jarang dapat update blog...

Alhamdulillah...

Awal bulan depan aku dah pon masuk kerja semula...

Yeahhha...

Berakhirnya kisah pengangguran aku di rumah...

Insyaallah..

Aku akan update semula dengan kisah-kisah pelajar...



Nota Hati : Insyaallah, esok aku akan start publish tentang REVIEW BLOG...

10 comments:

Nao Mei said...

Selamat kembali dear :)

Isabel Diaz said...

Wah, tak sabar nak tengok review..

Mohamad Khairil said...

blog anda direview..

http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/03/review-blogger-10-terpantas.html

Dianaa said...

dapat keje dah? tahniah kak :D

AmalinaLee said...

Jaga diri elok2 ye akak :)

Meyra John said...

Mari join sini, best!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-topup-pearlcholic-birthday-by.html

Thanks!

sobri yaacob said...

hai selamat berkenalan.... slamat berkenalan... dri sobri yaacob

kalau nak dpatkan cnderati blehla lawat blog ni..tq
http://cetakhebat.blogspot.com/

Mimie Najib said...

selamat kembali di dunia blogging.. hehehe

*lama jgk tak singgah sini..

Murni Afiqah said...

Salam =) Jom join segmen 1st saya =)

http://duniaitusfera.blogspot.com/2013/05/nak-aku-klik-iklan-korang.html

p/s: Cuti skolah ni confirm banyak orang kawen. Pusing satu Malaysia la kot sbb nak cari baju kahwin hikhik

cik didiey said...

lama aishah xupdate blog???