Cinta


Amboii...

Tajuk....

Bukan main lagikan..??

Sebenar ye....

Aku berminat

Untuk share something...

Maybe ada separuh daripada kita akan mengaku..

Aku adalah sebahagian daripada mereka yang setuju....

Nak tahu apa dia...

Ini dia...

Lelaki dan perempuan tak boleh jadi kawan baik, sebab dalam hati salah seorang nanti akan wujud rasa cinta. ♥

Apa pendapat korang pulak mengenai ini..??

Hehehe.... 

10 comments:

Kila Lala said...

Kila setuju 200%

Hanida Moss said...

setuju tapi member saya sendiri best friend boyfriend saya.masing-masing ada gf/bf sendiri terus regangkan hubungan bestfriend tu sebab nanti bf/bf masing2 marah. hee :p

Nao Mei said...

adik cintan cintun lah pulak..hihi...tapi keindahan cinta biarlah kerana Allah...

✿A I N A A✿ said...

setuju.. tapi ena ni memang susah nak jatuh hati dengan kwn baik sendiri... i mean kawan baik perempuan, tapi mereka yg ada hati dengan ena.. hurmmm.. rse x syok bila macam ni berlaku.. huihuihui

Cik Aishah said...

@✿A I N A A✿..ha..?? dugaan utk ina tu...kwn je cm biase... hehe..:)

Cik Aishah said...

@Nao Mei..hehe... Thanks akak.. a`ah, cinta biarlah kerana allah..:)

Cik Aishah said...

@Hanida Moss..hehe..:)

Cik Aishah said...

@Kila Lala...:)

Sya Chot .. said...

pada sys,bercinta ni tak salah,tapi kena cinta lbh pda diri sndri dulu,family utamakan..now sys pun lbh fokus mengejar cita-cita dari mengejar cinta..:) bercinta2 juga,tapi kena kuat.. #muhasabah diri sys juga ni dgn apa yg sys katakan ni..:)

Cik Aishah said...

@Sya Chot ....btol apa yang sis ckp 2..:)