Edit Blog...

Assalamualaikum...
 Amboi.. 
tajuk kat atas tu....
Deboomm... 
Asyik nak edit blog je kan..?? 
Sebenar ye bukan dekat sini tapi dekat link yang baru... 
nak try guna denim template... 
Tapi nak buat latihan dekat second blog dulu..
Kalau dah mahir boleh guna untuk main blog kan..??
 hehe... 
Tema..?? 
Alhamdulillah, dah ada.. 
Cuma nak cari idea nak guna background ape je lagi..hehe...



Gambar Ikhsan daripada : Pakcik google...hehe...

Insyaallah, da siap nanti aku bagi link & publish dekat korang semua ye...:)

Waittt...:D


Nota hati : Maaf tentang penggunaan perkataan " Aku " kepada kakak2 & abang blogger ye... Saya lebih selesa menggunakan perkataan aku...:)

3 comments:

~didiey~ said...

denim template best..hehe

Anis Syahirah said...

Cepat join!! http://anisjohari.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-followers-blog-sekejap-by.html

Cik Aishah said...

Hehe..bru nak try2 kak... hehe...
tapi guna link lain...huhu...:)