Segmen simple...



Petang nie...

Cuaca sejuk je...

Tapi...

Ada sesuatu yang bermain difikiran...

Sebenar ye aku teringin nak...

Anjurkan segmen....

Itu pon setelah paham...

Segmen itu apa... hehe

Tapi...

Aku masih lagi confuse....

Nak anjurkan segmen apa....??

Hope korang...

Dapat membantu dalam memberikan idea.....

Kalau jadi buat segmen...

Aku harap ramailah yang join....


Berapa ramai yang akan join kalau aku buat segmen...??

Sila bagi response ye...:D

Thanks...

4 comments:

Lissa LaLissa said...

waa.. nk buat segmen..? ehehe banyak segmen boleh buat sekarang nii,. hehe blog reiew., blogwalking., bnyak lagi laa., heehe

NaZiRaH @ Ezyra said...

segmen soalan...best juga, awak buat soalan bagi peserta jawab, soaln simple2 ja macam biodata gitu...;-)

Nao Mei said...

Nanti kalau adik buat segmen akak mesti join...hihi...info akak ye dik

inasazali said...

wah cik aishah dh advance nk buat segmen. ina cdgkn buat GA.. klu GA yg menarik blogger lain akn minat nk join termasuk la ina..