Aku, Kau & Dia

Assalamualaikum... apa khabar kawan2 semua.. hope sihat & dipermudahkan segala urusan.. Hm, mesti korg pelik kan.. np aku dah jarang update blog... Bukan pasal ape.. aku jarang update blog sebab xde idea... malam nie rse ye aku nk berkarya lagi.. sorry ye kawan-kawan asyik bace karya je... jarang aku update sesuatu yang latest kn.. aku sekarang cuma ada idea untuk update karya je... Karya 2 aku pk2 & create dekat handset before aku tidur... Insyaallah, esok aku akan update something yang menggamit kenangan kita sume especially untuk yang merindui zaman itu... Ok, nak taw.. tunggu esok ye..:) Jom, kita ke tajuk utama... hehe...


Kau,
adalah seorang insan yang bertakhta dihati,
penghibur kala suka & duka,
Kau juga adalah insan yang amat ku senangi
Hadirmu tanpa ku duga,
Hilangmu tanpa ku pinta
sepimu menjadi tanda tanya
NAMUN
Kenangan terindah bersamamu tidak ku lupa....
Aku,
Adalah si penunggu setia,
perindu sepi,
penghitung masa
Serta
pencinta setia
TAPI
semua itu hanya khayalan belaka....
Aku redha & pasrah
Andai itu tertulis di azali
Dia,
Adalah insan yang kau sayang
Hadirnya merubah segalanya
Dia segalanya bagi kau
Kau mencintainya setulus hatimu
Dia yang terindah untukmu,
Lantaran itu wujudlah cinta 3 segi
Biarlah aku pendam segala duka,
Lantas aku menjadi perindu sepi.
Note : Kita hanya mampu merancang namun allah yang menentukan segalanya...:)

5 comments:

Husnalyas said...

kenangan ape agaknye tu ye? herm. tak sabar nak tau nih :D

✿A I N A A✿ said...

wahhh best best best....

Cik Aishah said...

Husnaalyas : tunggu ye..nanti..:D

Aina : hehe...:)

Hans said...

setuju sangat dgn ayat last tu :-)

Cik Aishah said...

Hehe..thanks..:)