Header..??

Assalamualaikum... hye all.. hari nie petang baru aku update.. Bukan pasal apa, aku pagi tadi menggoogle cara buat header yang simple... haha... Tapi try2 tak tahu lah menjadi ke tidak... Layan gambar dekat bawah nie ye... First time kan..?? Comot.... Aku cuma guna photoscape plus gimp je..... Apa-apa pon layan.. Just simple enrty... Insyaallah, nanti malam aku buat karya pulak...:)

Ini hasilnya sebelum printscreen...

Selepas printscreen.. Abaikan latar belakangnya... Just focus on the header only..:)

Kritikan membina amat diperlukan...


4 comments:

~didiey~ said...

aishah ada photoshop? kalau ada boleh try buat kat situ plak.. :)

Cik Aishah said...

xde lah kak..:)

✿A I N A A✿ said...

comelnyaaa.. pandai buat header.. step by step boleh buat header yg gojes2 tu

Cik Aishah said...

freebies doodle 2 saya just amek copy kt orang lain... aishah cuma adjust dekat tulisan je... tp 2 lah confius dgn size header blog..mcm mne nk cri ek size header..??