Ku Di Halaman Rindu

Assalamualaikum, Hai Selamat Pagi semua.... hehe... Dah breakfast..??? Hope korang semua dah breakfast... hohoho... Kalau belom meh aku belanja korang semua... haha...:p
Ok, Jom kita berceloteh lagi... korang semua nampak x tajuk kat atas 2..?? hoho.. Tajuk yang agak jiwang...  Semua ye kerana Sayang... hahaha... dah2, jangan membebel lagi... Jom Kita post karya 2... let see...:)

Saya rindu
Saya rindu dengan awak
Saya rindu kenangan kita bersama
Saya rindu pandangan mata awak
Saya rindu senyum manis awak
Saya rindu gurauan awak
Saya rindu awak panggil saya " SAYANG"

Saya rindu kehadiran awak disisi saya

Saya rindu saat kita bertentang mata
Saya rindu saat kita bergelak ketawa
saya rindu saat awak menuturkan bicara untuk saya

saya rindu bayangan wajah awak mengganggu saya tika saya keseorangan

Saya berharap & berdoa agar awak ditakdirkan untuk saya..:) 

Ok, sampai sini dlu.. Nanti aku sambung lagi..hehe...:)
Ok...bye...

4 comments:

✿A I N A A✿ said...

awww bila baca entry sis, am miss my fiance a lot! huaaaaaaaaaaaaa...

Cik Aishah said...

thanks sbb bce entry saye... luahkan rindu dalam doa.. insyaallah, fiance aina akan dapat merasai rindu itu jugak:)

Cikgu Aiyad said...

Eh eh.. alangkah romantisnya :D

Cik Aishah said...

haha... xde lah..idea 2 dah lama ade cuma x publish kat blog nie sbb bru aktif je..:D