Kenapa perasaan itu datang..??


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ-

Assalamualaikum... Sengaja aku pilih tengah malam nie untuk type entry nie... Walaupon hari nie aku happy tapi ada sesuatu yang telah menganggu perasaan aku... Maaf, bukan sengaja tapi hati ini.. Hmm, bak kata pepatah rambut sama hitam tapi hati laen2.. lagi satu " No human is perfect ".. dah berapa hari aku simpan dekat draft.. & baru hari nie nak publish... sebab ape..?? hanya aku & allah je yang tahu...

Kenapa perasaan tu datang..?? Hmm, apa sebenar nya motif tajuk di atas... Ok, sebenar ye tajuk kat atas 2 tentang seseorang yang aku dah lama tak contact... Maybe lost contact dah kot... tak pe lah, biarlah... Janji dia happy dengan kehidupan dia sekarang...  Kecewa..?? Jeles..?? Maybe semua tu dah jadi sipi-sipi je dalam hati aku..kenapa..?? sebab skrg aku mybe sayang dia as a frenz je kot.. hmm, ntah lah... Walau dekat mana pun awak sekarang ingatlah saya tetap ingat dengan janji2 awak dulu...  sebelum awak tahu tentang rahsia hati saya awak rajin sgt contact saya... tapi x sekrang... Kadang-kadang saya sedih sangat... tapi awak hak orang lain.... saya rela melangkah dari hidup awak asalkan awak bahagia bersama dengan si dia...



* Tak Ku sangka tak ku duga lagu yang awak suruh dengarkan..?? tak sangka pulak lagu 2 dah jadi sebahagian dari kisah kita... Apa-apa pun saya bahagia mengenali awak walaupun tak banyak kenangan yang kita cipta...:)

8 comments:

Masmira Masri said...

doakan kebahagiaan dia...semoga dia pun doakan kebahagiaan utk awk k

Cik Aishah said...

thanks..insyaallah... amin..:)

Azlan Strider said...

kenapa datang??mungkin sebab orang tu takde kat situ but yang remains is memory..hehehe

Regards,
-Strider-

Cik Aishah said...

yup.. memory is the sweet things..:)

Cik Tanpa Nama said...

Saya pown pernah rasai perasaan tu. Susah sangat nak lupakan someone. But u need to do that sis! U can do it!:)

Cik Aishah said...

btol 2 sis... insyaallah, btw.. thanks ye...:D

✿A I N A A✿ said...

memang susah untuk melupakan seseorang tapi kena cuba juga demi kebahagian diri kita juga... tapi ena tetap bencikan ex2 ena.. hahaha semua sekali..

Cik Aishah said...

Haha... Insyaallah, thanks ena.. tp saya masih cuba utk melupakan & mencari pengganti namun pintu hati nie dah tertutup utk seketika..:)