Rindu Zaman Sekolah

Assalamualaikum... Hye, kawan-kawan blogger semua... apa khabar u alls..?? Hope u all sihat alhamdulillah.... Apa aktiviti korang hari nie..?? Hari nie cuti umum kan..?? hehe... eh2, banyak tanya pulak saya nie.. hehe...  Untuk adik2 yang masih bersekolah.. Macam mane persiapan untuk kembali ke sekolah.. dah buat ke..?? Hope sudah sebab tak kurang seminggu lagi korang nak start sekolah... Saya buat entry nie untuk ingat kembali kenangan time skolah-skolah dlu... seronok ye.. Betul orang kata " Zaman Sekolah merupakan satu zaman yang best & tidak boleh diulang kembali".. hehe

Ok, back to the entry... saya nak berceloteh sikit.. hehe...  saya rindu sangat dengan kawan-kawan saya semua.. tak kira time SPM or STPM... Dah lama tak jumpa diaorang semua... Teringin ye nak jumpa diaorang tapi diaorang semua sibuk... Ye lah, study lagi... hehe... saya rindu sangat zaman bergosip, bergelak ketawa & zaman gaduh... kalau gaduh tu adatlah sebab kadang-kadang mesti ade gaduh kan..?? walaupun sekejap... Tapi aku penah mengalami pergaduhan besar.. kenapa..?? dengan siapa..?? hmm, biarlah rahsia... Kalau difikir balik ada sebab kenapa aku buat macam 2.. Cuma dengan penyampaian aku oleh pihak ketiga yang membuatkan insan 2 memandang aku telah melakukan kesilapan besar... xpe lah, hanya allah s.w.t yang tahu siapa salah & betul sebenarnya..  Ok, tinggalkan cerita tu.. meh kita cte kenangan manis pulak.. hehe...

Kenangan time 2 ialah bila kami semua berjalan ke melaka walaupun ada diantara kami yang tak dapat ikut... Rindu ye lah... bila lah dapat lepak bersama lagi.. Time STPM pulak aku lebih banyak bergurau dengan kawan-kawan & mengajar aku erti persahabatan serta cinta...  Ok, itu je entry aku buat masa nie... nanti ada mase aku update lagi ye... k` assalamualaikum...:)

6 comments:

afifudinsohaini said...

aku pun rindu gile zaman sekolah.haha
jom join segmen ni..
jangan risau takda syarat pape pon..cume letak url entry terbaik je..
http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

Cik Aishah said...

Ok.. Insyaallah, nanti saya cari entry yg terbaek ye..:)

✿A I N A A✿ said...

ena pun rindu masa zaman sekolah.. tapi ada juga kenangan ena tak suka masa sekolah.. huuuuuuu

Cik Aishah said...

hehe.. sama lah.. yang aishah tak suka tu time gduh besar 2.. hehe

Cikgu Fikri said...

samalah..fiq pun rindu zman sekolah dulu...
aritu kt fb, terwat plak JEJAK KASIH..terus jumpa grup fb skolah rendah...huhuhhu :)

Cik Aishah said...

Wah.. best ye... saya belum berkesempatan buat reunion lagi..:)