Alhamdulillah....

Assalamualaikum...
 Kalau semalam aku hampir putus asa sebab tak dapat buat Menu tab... 
Lagipon semalam hari aku sedikit badmood plus tak sihat..
 Selesema melanda aku...
 Sesiapa yang komen + follow maaf ye tak dapat nak balas komen + follow korang balik semalam.. Insyaallah, aku follow + balas komen korang semua hari nie.. 
BLOGWALKING ye...

Alhamdulillah,
 sebenar ye hari tu aku ada menang sesuatu dari segmen yang aku join... 
 First segmen yang aku menang tu datang dari segmen " SINI  " & nasib menyebelahi aku..
 Aku menang cursor name... 
Aku tengah tunggu cursor name tu.. 
Nanti aku akan gunakan.... hehe..


Hari nie pulak aku menang header doodle...
 Hadiah tu datangnya dari segmen " SINI "... Header tu aku dah dapat... hehe... Cantik.. nak tengok header tu...
 Sekejap ye...
 Aku upload ye..  
Thanks ye Kak Kay SBK...

Nie Header tu...:)



Cantik tak..?? hehe...

Pasal " MENUTAB " pulak...
 Aku dapat komen positif dari komenter dari " ENTRY " nie...
Insyaallah, aku akan usaha lagi .. 
Thanks ya...:)

8 comments:

Mimi Azirah said...

tahniah...comel jek header tuh

Lyeen De Syifa said...

tahniah..mmg comell..:D

inasazali said...

comelnya..ok jeles..hehe

Kay Lya said...

heee thanks sudi guna header tak sebrapa tu :-)

Cik Aishah said...

@Kay Lya.. sama2 kak.. cantik header akak 2..:)

Cik Aishah said...

@inasazali..hehe... thanks...)
Jangan jeles2 nanti ade rezeki insyaallah, ina akan dapat header percuma jugak dri segmen yang ada tawarkan hadiah header... Insyaallah..:)

Cik Aishah said...

@Lyeen De Syifa..Thanks... hehe..:)

Cik Aishah said...

@Mimi Azirah..Thanks...hihi