Tiada yang sempurna

Assalamualaikum... hari ini aku nak update something yang buat aku dah kecik hati sikit malam tadi... Hmm.. dengan siapa..?? Tak perlu aku cerita lebih-lebih... Yang penting aku takkan cerita isi malam tadi & siapa dia.. Biar hanya aku je yang tahu... Aku kenal dia pon dekat ruangan maya lebih kurang & aku pon mula terfikir bahawa something yg telah kawan2 aku jugak turut kecik hati... Ok lah, taknak cerita lebih-lebih.. Aku cuma nak ulas ikut pendapat aku je dekat sini...

Ok, Aku sebenar ye sporting je.. boleh dibawak gurau-gurau tapi jangan lah lebih-lebih... macam orang kata bergurau boleh tapi jangalah sampai hati & perasaan orang lain terguris... tapi nie sambil bergurau sambil perli.. ape makne ye kn..?? hmm... Ok, Salah ke kalau aku buat status jiwang ke sedih ke kat facebook...??? twitter ke..?? Bila aku dah banyak sangat post orang kata aku bercinta... Hello, tak semestinya jiwang itu bercinta... Tak semestinya sedih itu putus cinta.. Kadang-kadang iya cuma 1 ayat yang seronok... sape tahu kan..??  & kalau aku kata aku dah berhijrah ke dunia blog pulak.. tak semestinya aku cuma hadkan jiwang-jiwang je.. kalau asyik jiwang je lama-lama aku yang takde mood nak update lagi.. & kalau nak tahu ayat- ayat jiwang nie bukan ye idea ye datang senang-senang je... Puas jugak berpikir...  terserah lah kalau ada yang kata gedik ke ape ke.. janji aku tahu... naluri aku macam mane.. Btw, thanks ye sebab tegur aku & biarlah aku jadi diri aku sendiri... Insyaallah, nanti aku akan post jugak pasal agama... Insyaallah....Wait ye...

Macam blog nie jugak... Tak semestinya aku letak jiwang je.. ada jugak cerita personal aku... Join segmen... cerita santai.... seronok sebenar ye blog nie kalau dipandang dari aspek positif ye.. hehe... Ok, lastly aku nak mintak maaf kalau-kalau ada yang tersinggung ke... Ini cuma luahan hati aku je.. tak de kena mengena dengan FOLL
OWERS aku dalam blog nie...Thanks sangat-sangat sebab sudi baca setiap post2 aku... Insyaallah, aku akan perbaiki lagi dari semasa ke semasa... :) Lastly pegang lah bahawa " No Human Is Perfect ".. Ok, renung-renungkan & selamat beramal dari saya...

12 comments:

Iqa Syafiqa said...

setuju ! tak siapa un yg sempurna,, kita semua ada kekurangan dan ada kelebihan memasing . =)

Cik Aishah said...

Betul...:)

Nur Syafiqah bt Yahya said...

Wa'alaikummusalam wbt...
haah... jiwang tak semestinya kita bercinta. hehe biasalah manusia tak pernah nak senang dengan kesengan orang...

Cik Aishah said...

hmm..mybe..:)

Cik Aishah said...
This comment has been removed by the author.
Seneorita Baharin said...

as salam...agreed with ur statement dear...nobody is perfect..biar la apa org nk kata dear, yg pnting kita bhagia n juz b urself ok..May Allah bless u. :)

Cik Aishah said...

Waalaikumsalam... Yup... thanks... may allah bless u too...:)

Cik Aishah said...
This comment has been removed by the author.
✿A I N A A✿ said...

betul tu... manusia ni tak sempurna, just berusahalah untuk jd sempurna di sisi Allah.. insyaAllah

Cik Aishah said...

Insyaallah...amin..:)

Cik Tanpa Nama said...

sifat manusia tu unik..memang kita x bole nak puaskan hati semua org..betul x sis?Hehe

Cik Aishah said...

Betul2..... setuju..hihi...:)