Menu Tab Punya Cerita..

Assalamualaikum... Petang-petang nie aku terfikir pulak pasal menu tab... Bukan pasal apa aku rasa rimas pulak tengok kiri kanan nie...  Sebelum tu aku nak cari dulu menu tab yang senang di create... Nak mencantikkan lagi blog nie.. hehe... tapi dalam dilema sama ada nak meneruskan colour purple atau colour lain... Keberanian untuk edit bertambah tapi dilema ye di situ..  Menu bar lebih cantik letak diatas ke di tepi ye..?? Perlukan pendapat...  Ok, nantikan kemunculan menu tab aku.. Insyaallah...:D

6 comments:

FA said...

wahh .. hehe . akan ku nanti kan . :D

inasazali said...

x sabar la nk tunggu..

combi said...

lg ringkas lg nice..hehe

qanaah said...

assalamualaikum. cik aisyah^^nice cursor ;) BW dan follow sini :) sy 12 april. hehhe... btw, mind to follow back? qanaah99.blogspot.com :))

~didiey~ said...

nak matchin2 kan warna pown boleh je :)

Cik Aishah said...

hehe..Insyaallah... thanks semua..:)