Putus Asa..???


Assalamualaikum...

Entry aku petang nie berkisar tentang sesuatu...
Apa lagi kalau bukan pasal " MENU TAB "

Hmm...

Dah hampir 2 hari aku try untuk buat...

Tapi...
Tak jadi2....
Aku perlukan bantuan korang untuk bagi link yang simple...

Please....

:(

Then 1 lagi aku nak tahu...

Apa fungsi pages ye..??

Aku dah lama added bnda 2...
Tapi tak pernah tahu...

Tadi aku try buat guna pages...

Pon tak jadi jugak....

Tolong ea korang.....:)

4 comments:

♥ Anis said...

Kena lebih practise lg kak, mcm saya pun dulu tak tau page&tab menu tu apa. :) Hehe, tanya pada yg pakar je lah.

yuyu mi said...

hehe...samelah tak tahu..google je sume benda alah ni..:)

NaZiRaH @ ezyra said...

hal2 blog memang rumit sikit, kena betul usha baru boleh buat, jangan putus asa tau, apa pun blog awak cantik..;-)

Cik Aishah said...

Thanks semua..:)