Review Follower Yang Ke 400..

Assalamualaikum... Hye..Hye....  Malam nie aku nak update something yang tak pernah aku update lagi dalaam blog nie... Aku nak bagi penghargaan dekat follower aku yang ke 400 nie... Follower aku nie datang dari segmen " JOM TAMBAH FOLLOWER SEBANYAK YANG MAMPU " Aku perkenalkan dia adalah adik NUR AMIEZA SUHAINI.. Blog adik nie ada buat cerpen pendek ye..?? Best... Susunan gadget pon kemas.. hehe..

Good luck ye adik untuk results spm yang bakal adik terima nanti.. chaiyok2...:)

* maaf entry pendek.. sebab baru nak belajar review blog orang lain.. Insyaallah, laen kali akan dipertingkatkan lagi..:D

4 comments:

kekapas berceloteh said...

terima kasih akak diatas penghargaan yang diberikan :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/blog-di-review.html

~didiey~ said...

review blog kena review dari pelbagai aspek. sidebar,entry2,tgk ada word verification ke,design blog,loading laju ke x..mcm2 :) boleh diperbaiki =)

Cik Aishah said...

@~didiey~.. thanks akak atas info.. nanti boleh buat review lagi..:)

Ayu Lah said...

done follow.. jemput singgah yer..

http://ayulahnie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html