HARUSKAH


Di kala dikau mencari cinta
Aku memberi
Tapi tak pernah kurasakan
Dikala aku dilamun cinta
Dengan dirimu
Mengapa kau jauh dariku
Tiada cinta didalam dirimu
Biarpun kau kata baby i love you
Tidak kau rasa getaran ini
Tiada cinta lain
Sehebat cintaku
Haruskah aku menanti cinta ini
Kerna kau tak pernah mengerti hatiku
Tak perlu kau ucap baby i love you so
Kerna cinta darimu
Tak sehebat cintaku
Haruskah aku manahan perasaan
Tak sanggup kau bermain difikiranku
Lupakan semua
Apa diimpikan jadikan pengalaman cinta..
Kita berdua…
Setelah semuanya berlalu
Hatiku sepi
Kan ku simpan cintaku ini
Dikala dikau pergi dariku
Aku bersendiri mengapa kau begitu

3 comments:

✿A I N A A✿ said...

hurmmm kadang2 ena rasa sedemikian, rasa macam kita seorang je terhegeh2 nak jaga hubungan.. tapi apa boleh buat, ena berserah pd Allah je

Cik Aishah said...

@✿A I N A A✿..berserahlah pada yang maha esa... hanya dia yang maha mengetahui segalanya..:D

Liza Licha said...

cinta ni sangat2 kompleks kan? :) anyway doa byk2 ye dear