Confuse !

Assalamualaikum.. Petang nie aku berkenan nak post pasal something yang aku & newbie yang lain kurang tahu.. Ok, tadi aku ada buka di bahagian template blog... Aku terpandang sesuatu dibawah blog setelah scroll bar  tu... Aku mula confuse disitu.... Jom aku nyatakan apa yang aku jumpa tadi..:)
 


 1. Dynamic template ..?? Dynamic template 2 ape ye..??? harap senior blog dapat terangkan tentang Dynamic nie.. Dynamic template nie sama macam Denim templatee ke..??? Aku sebenarnya berhajat nak tukar ke denim template tapi aku tak tahu mane 1 tahu item untuk denim template... Dashboard baru kan..?? hehe..
2. Simple template... Aku paham sebab simple template ialah template yang aku gunakan sekarang.... hehe...

3. Picture Windows apa pulak ye..?? Aku berada di tahap tidak paham...
4. Awesome Inc,Watermark,Ethereal & Travel tu ape pulak ye..?? Fungsi untuk template tu ape..?? hehe...

5. Revert to template classic ialah template yang kita nak remove untuk tukar ke blogskin kan..?? hehe...

6. Blogskin.. Aku dah tahu.. tapi tak terfikir lagi untuk tukar ke blogskin sebab orang kate blogskin banyak main guna code...:)

Ok, diharap blogger senior dapat terangkan apa sebenar ye apa yang aku tanya dekat atas tadi..

Thanks...:D

6 comments:

ChEnTA LiEYza said...

sama lah kita dear... liza pun pening if pasal2 template nie...

combi said...

huhu..bise combi ubah basic templte aje..pastu ubah2 sendri la codingnye...xpon try refer cnie :)

http://belog-cap-ayam.blogspot.com/

inasazali said...

klu nk tukar ker template denim kena cari tuto tukar template denim..yg kt bwh sume tu adalah contoh2 utk style template blog. mksudnya nk gaya blog tu mcm mne. blog ina ni picture windows in denim. klu cik aishah tekan je nanti blog akn berubah. so better cari tuto utk tukar denim. klu dh tukar of coz blog kena ubahsuai balik.

Ubaidullah Jaafar said...

hehehe ,, ubai pun sebenarnye tak berapa tahu ,, tapi ubai prefer pakai denim or blogskin laaa ,, nak tutorial leh dapat kat
http://www.faqihahhusni.com/
http://www.amalinalee.my/

SD said...

blogskin same jugak macam yang lain. tak banyak main code pon.. kalau nak guna denim template.. search kat google : template denim.. cuba try.. kat situ banyak code2 yang ori punya..

Cik Aishah said...

Thanks semua..baru phm..tp buat mse nie xnak lah tukar laen dulu..ckuplah dgn yg nie...hehe..